Dealerschap Doosan


Doosan kenmerkt zich door:
  • bedrijfszekere machine
  • sterk en betrouwbaar
  • bedieningsgemak
  • robuust en moderne uitstraling
  • A-kwaliteit
  • concurrerende prijzen

Als u zelf het gebruiks- en bediendingsgemak van een Doosan heftruck wilt ervaren, bent u van harte welkom.


 
Zoeken:
 Zoeken
anti-spambeleid Van de Velde Vorkheftrucks

Van de Velde Vorkheftrucks is fel tegen het verspreiden van SPAM en hanteert daarom een zeer streng anti spambeleid tegen het gebruik en het versturen van SPAM. Van de Velde Vorkheftrucks maakt bij registratie van persoonlijke gegevens voor het versturen van e-mailberichten, nieuwsbrieven of welke informatie dan ook, altijd gebruik van opt-in registratie, d.w.z. u ontvangt uitsluitend een e-mailbericht na uw uitdrukkelijke toestemming.

Wat is SPAM?
Spam is e-mail dat in grote hoeveelheden en zonder toestemming wordt verstuurd. Als er grote hoeveelheden e-mail worden verzonden aan geadresseerden, die niet expliciet hebben aangegeven deze e-mailberichten te willen ontvangen, kan dit worden gezien als SPAM. De Europese wetgeving houdt in dat bedrijven in Europa de opt-in regeling moeten hanteren wanneer zij deze e-mailberichten willen versturen met een commercieel doeleinde. Zij mogen dergelijke e-mailberichten alleen versturen naar e-mailadressen waarvoor expliciet toestemming is gegeven.

Wat is Opt-in en Opt-out?
Opt-in houdt in dat de eigenaar van een e-mailadres expliciet en aantoonbaar toestemming heeft gegeven voor het ontvangen van e-mail van een bepaalde mailinglijst. Deze toestemming is niet overdraagbaar. Dat is betrouwbaar vast te leggen en te controleren door gebruik te maken van 'confirmed opt-in'. Na aanmelding krijgt de eigenaar van het e-mailadres een verzoek om bevestiging opgestuurd, met daarin de vraag of hij zich daadwerkelijk wil aanmelden voor de mailinglijst. Indien de eigenaar van het bewuste e-mailadres geen bevestiging terugstuurt, moet er vanuit worden gegaan dat iemand anders dat adres heeft opgegeven, of dat de eigenaar zich heeft bedacht. Indien de eigenaar van dat e-mailadres de vraag bevestigt, geeft hij expliciet aan dat hij toestemt met de ontvangst van e-mailberichten via die mailinglijst.

Opt-out houdt in dat de ontvanger van de campagne in de gelegenheid wordt gesteld om zich van de mailinglijst uit te schrijven. Bij elk commercieel getint e-mailbericht dat wordt verstuurd door Van de Velde Vorkheftrucks zal deze optie automatisch aanwezig zijn.

Van de Velde Vorkheftrucks maakt bij e-mailnieuwsbrieven, of welke informatie dan ook, altijd gebruik van opt-in registratie.

Contact
Voor al uw vragen over ons anti-spambeleid kunt u per e-mail contact opnemen met Van de Velde Vorkheftrucks via info@veldeheftrucks.nl.

Van de Velde Vorkheftrucks is bereikbaar op het volgende adres:
Hoogeveenseweg 41
2731 LA Benthuizen
telefoon: 0172-231605

mei 2013
Geen tekst aanwezig.
Realisatie: Interforce