Dealerschap Doosan


Doosan kenmerkt zich door:
  • bedrijfszekere machine
  • sterk en betrouwbaar
  • bedieningsgemak
  • robuust en moderne uitstraling
  • A-kwaliteit
  • concurrerende prijzen

Als u zelf het gebruiks- en bediendingsgemak van een Doosan heftruck wilt ervaren, bent u van harte welkom.


 
Zoeken:
 Zoeken
disclaimer Van de Velde Vorkheftrucks
 
1.1: DISCLAIMER
Van de Velde Vorkheftrucks besteedt veel aandacht en zorg aan de inhoud van haar website en overige vormen van informatieverstrekking. Alle informatie is beschikbaar gesteld door Van de Velde Vorkheftrucks. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze vormen van informatievoorziening besteden, is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Van de Velde Vorkheftrucks kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van op of via haar website ter beschikking gestelde informatie.

2.1: PRIVACY POLICY
Van de Velde Vorkheftrucks is blij met  uw belangstelling voor onze website, overige informatievoorziening en diensten. Vanzelfsprekend respecteren wij uw privacy en gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Van de Velde Vorkheftrucks houdt zich daarbij aan de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van privacy.

2.1.1: Van de Velde Vorkheftrucks geeft geen informatie door aan derden
Om u informatie over onze diensten en producten te kunnen verstrekken, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig, zoals uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e- mailadres. Deze gegevens geven we niet door aan derden, maar gebruiken we uitsluitend voor diensten waarom u specifiek hebt gevraagd, of voor het informeren over diensten en/of producten van Van de Veldeheftrucks die voor u mogelijk interessant kunnen zijn.

2.1.2: Van de Velde Vorkheftrucks beschermt uw persoonlijke gegevens
Wij hechten veel waarde aan de bescherming van persoonlijke gegevens. We voorzien in administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen om onbevoegde onthulling, gebruik, wijziging en vernietiging van persoonlijke gegevens te voorkomen. We stellen alles in het werk om persoonlijke gegevens afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s.

2.1.3 Gegevens bijwerken
Als u geen informatie van ons (meer) wilt ontvangen, kunt u ons op elk gewenst moment opdracht geven om uw gegevens uit ons mailingbestand te verwijderen. In elke nieuwsbrief en/of andere informatieverstrekkers is daartoe een speciale hyperlink opgenomen.

2.1.4: Intellectueel eigendom
U hebt het recht om de door ons verstrekte informatie op de website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. De naam Van de Velde Vorkheftrucks en de namen van onze diensten en producten zijn beschermd. Voor de reproductie of het gebruik van informatie is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vereist, tenzij anders door ons aangegeven.

2.1.5: aanvullende vragen?
Voor al uw vragen over dit privacystatement kunt u per e-mail contact opnemen met Van de Velde Vorkheftrucks via info@veldeheftrucks.nl.

Van de Velde Vorkheftrucks is ook bereikbaar op het volgende adres:
Hoogeveenseweg 41
2731 LA Benthuizen
telefoon: 0172 – 58 95 48


mei 2013
Geen tekst aanwezig.
Realisatie: Interforce